Početna Štampa Etikete Riboni Štampači Kontakt Podaci za identifikaciju

Proizvodnja samolepljivih etiketa

CHIP štamparija je počela sa radom od 2000.-te godine kako bi odgovorila na potrebe snabdevanja POS preiferala, kao što su bar kod štampači i digitalne vage, potrošnim materijalom, što su bile blanko nalepnice u rolnama. Do 2013.-te CHIP štamparija je izrasla u jednu od vodećih flexo štamparija u zemlji, koja se i dalje usavršava i širi svoje potencijale i na polju letterpress štampe.

Kako bi zaokružila svoju ponudu u oblasti industrijskog obeležavanja štamparija CHIP je pokrenula sopstvenu proizvodnju samolepljivih etiketa. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i proizvodnim kapacitetima u mogućnosti smo da Vam ponudimo širok spektar rešenja u skladu sa Vašim zahtevima.

Blanko nalepnice iz rolne

Chip nalepnice iz rolne
U ponudi imamo preko 100 različitih alata i širok spektar materijala za izradu nalepnica iz rolne za potrebe štampe na bar kod štampačima, digitalnim vagama, ink jet štampačima iz rolne i laserskim štampačima iz rolne.

Nalepnice za vina i rakije

Nalepnice za vina i rakije
Izbor vrhunskog materijala i završne obrade na etiketi zaokružuje proces izrade Vašeg proizvoda za koji možete lično garantovati kvalitet, a koji će pleniti svojim luksuznim izgledom i postojanošću. 

Etikete za prehrambenu industriju

Etikete za prehrambenu industriju
Vrhunska štampa, sa širokim spektrom dorade, na materijalima koji su sertifikovani za upotrebu u prehrambenoj industriji (Europian Food Regulation 1935/2004 EC), ali i sa specijalnim zahtevima (izloženost vlazi, duboko zamrzavanje, visoke temperature), predstavljaju etikete za upotrebu označavanja proizvoda u prehrambenoj industriji.

Etikete za kozmetičku industriju

Etikete za kozmetičku industriju
Štampa UV bojama ili zaštita UV lakom, na vodonepropusnim materijalima, sa završnom obradom (zlatotisak,reljef ili specijalni lak) i sečeno na specifične oblike opisuje izradu etiketa za kozmetičku industriju gde je prvi zahtev ekskluzivnost.

Etikete za farmaceutsku industriju

Etikete za farmaceutsku industriju
Pored standardnih materijala na kojima se štampa prevoshodno čitljiv dizajn, postoje materijali koji imaju svoju primenu najviše u ovoj grani, kao što je višestruko lepljivi materijal, kao i specifična završna obrada: izrade Brajeve azbuke.

Sigurnosne nalepnice

Sigurnosne nalepnice
Primena ovih nalepnica je zaštita od zloupotrebe kod visoko osetljivih proizvoda, jer se ovakve nalepnice ne mogu skinuti bez vidljivih oštećenja i ponovo prelepiti. Mogu biti i papirne i plastične, kao i sa više stepena zaštite.

Specijalne etikete

Specijalne etikete
Nalepnice od specijalnih materijala, kao što je samolepljivi tekstil za aplikaciju na teško lepljivim površine koje se i tretiraju mehanički i hemijski( kao npr. tepisi, dušeci ili unutrašnjost cipela), zatim samolepljivi materijali koji idu u unutrašnjost gume pre vulkanizacije ili samolepljivi materijali koji podnose visoke temperature.

Samolepljivi kartoni

Samolepljivi kartoni
Primena samolepljivih kartona je višestruka. Kao samolepljivi karton sa premazom za doštampavanjem na bar kod štampačima koristi se u procesu pakovanja i deklarisanja robe. Parcijalno lepljivi karton, takođe sa premazom za bar kod štampače nalazi primenu u vidu narukvica za obeležavanje pacijenata u zdravstvu kao i u industriji zabave za obeležavanje gostiju.

Kartonske etikete

Kartonske etikete
Od nelepljivih materijala CHIP radi na kartonima do max 250 gr., običnim i dekorativnim koji se mogu obostrano štampati, ili ići na doradu zlatotiskom, reljefom, numeracijom, perforacijom ili bušenjem To mogu biti karte za muzeje, bioskope ili pozorišta koje se mogu naknadno doštampavati na bar kod štampaču za promenljive sadržaje ili deklaracije proizvoda.

Tekstilne trake

Tekstilne trake
U odabiru ostalih nelepljivih materijala sa kojima CHIP radi, nalaze se i tekstilne trake koje mogu biti štampane bojama, zlatotiskom, tehnikom reljefa i preštampavane na bar kod štampaču. Uglavnom se koriste kao ušivne trake za tekstilnu i modnu industriju.

Folije i laminati

Folije i laminati
Možemo da Vam ponudimo folije i laminirane materijale za pakerice(kao što su pakovanja za šećere u kafićima, pakovanja za kafu i začine u prehrambenoj industriji i sl.) koje idu na varilicu kako bi se zatvorili, a koji se mogu bojiti i na kojima se mogu štampati različiti sadržaji, takođe mogu biti sa zlatotiskom, hologramom ili reljefni u različitim oblicima.

Veštačka koža

Veštačka koža
Veštačka koža najčeše prolazi kroz obradu suvim žigom (tehnika reljefa) i koristi se za jeans etikete. Na veštačkoj koži takođe može da se štampa bojama i zlatotiskom i može se preštampavati.
Chip štamparija može da odgovori na zahteve:
Chip radi pripremu za štampu, a možemo da Vam ponudimo i izradu idejnih rešenja u našem dizajn centru.

Početna Štampa Etikete Riboni Štampači Kontakt Podaci za identifikaciju