Početna Štampa Etikete Riboni Štampači Kontakt Podaci za identifikaciju

Termalni štampači cab i tsc

Izaberite jedan od termalnih štampača iz naše ponude i učinite vaše poslovanje lakšim i profitabilnijim
Termalni štampači omogućavaju veliku fleksibilnost prilikom štampe etiketa. Visok stepen pouzdanosti pri velikim brzinama štampe, uz nisku cenu održavanja, štampu etiketa čine izuzetno jednostavnom. Pored velike fleksibilnosti, termalni štampači omogućavaju i značajne uštede u odnosu na tradicionalne načine štampe.
cab_logo
CHIP je CAB-ov partner za prodaju, merketing i servis na teritoriji Srbije.
Cab je označio maj 1975. godine kao svoj početak privatne porodične firme za proizvodnju, razvoj i marketing elektronskih delova i opreme. Do danas, Cab je ostao porodična kompanija sa predstavništvom na četiri kontinenta. Ono sa čime mogu da se pohvale je proizvodnja koja je ostala u Nemačkoj, pa tako svi njihovi proizvodi nose na sebi oznaku MADE IN GERMANY.
Prednost CAB-vih proizvoda u grupi bar kod štampača je spremnost za rad sa SAP-om, integrisanim knjigovodstvenim programom. Zahtev koji je CAB prepoznao na Evropskom tržištu. Tu je i RFID štampač za potrebe rada u modernizovanim skladištima.

tsc logo
Još od 1991. godine TSC Auto Id Technology co. sa sedištem u Tajvanu (nekada odsek Termalnih štampača u okviru Taiwan Semiconductor Co. Ltd. ) je poznat po svojoj sposobnosti da napravi pouzdane, visoko kvalitetne i konkuretne po ceni termalne bar kod štampače. Sa skoro dvadeset godina iskustva u proizvodnji i razvoju, TSC je osmislilio i proizveo širok spektar termalnih štampača, od desk top komerijalnih preko industrijskih visokih performansi do prenosivih štampača nalepnica.

MACH1 / MACH2
MACH1 i MACH 2 serija
Modeli MACH1 i MACH2 su jeftino rješenje za manje do srednje količine ispisa. MACH1 je izvedba s kontrolnom tipkom i LED ekranom, dok je MACH2 opremljen LCD ekranom u boji i navigacijskom tipkom. Promjer role etiketa je do 127 mm, a širina ispisa je do 108 mm.

EOS
EOS serija – jedan koncept – dve veličine
EOS serija kombinuje sve funkcije čvrstih industrijskih printera uz maksimalni komfor rada. EOS2 je printer za etiketiranje koristi rolne etiketa dimenzija do 155 mm, a EOS5 do 210 mm.

SQUIX
SQUIX – serija za industrijske namene
Nova profesionalna industrijska serija printera SQUIX primjenjuje se u širokom spektru aplikacija za ručno etiketiranje. Kod razvoja se osiguralo da se zadrže odlike prethodnika jednostavno rukovanje i najviša pouzdanost. Na raspolaganju je i dalje široka paleta dodatne opreme. Na SQUIX printer za etiketiranje se također može dodati jedan od SQUIX aplikatora čime se pretvara u jeftini automatski uređaj za apliciranje etiketa (Print & Apply).XQD
XDQ za obostrano štampanje
Printer za istovremeno obilježavanje gornje i donje strane materijala zahvaljujući dvostrukoj jedinici za ispis. Preferirano rješenje za ispis na spljoštenim termoskupljajućim navlakama, papiru, sintetskim ili kartonskim materijalima. Dodatni pogonski valjak nakon glave za ispis osigurava pravilno odvajanje materijala i ribona.

XC
XC serija – za ispis u dvije boje
Dvije uzastopne termal transfer jedinice omogućuju simultani ispis u dvije boje na jednom dokumentu, čime XC omogućuje sukladnost s GHS standardima.
Proizvode se dva modela: XC4 i XC6 sa širinama ispisa je do 105 odnosno 162 mm.

TSC 225
TTP-225 STONI TERMO-TRANSFERNI ŠTAMPAČ
2 INČA. Izrađen tako da zauzima malo mesta, za rad sa industrijskim standardnim termo-transfernim trakama i etiketnim rolnama.TSC 244
TTP-244 STONI TERMO-TRANSFERNI ŠTAMPAČ
TTP-244 PLUS je jedinstveno povoljno rešenje koje nudi termotransfernu traku od 300 metara, snažan procesor, dovoljno memorije, ugrađenu skalu za određivanje dimenzije fonta i najrasprostraniji barkod jezik za štampače, sve to iskombinovano u jednom malom paketu
TSC TX300
TX-300 TERMO-TRANSFERNI ŠTAMPAČ
TX300 SERIJA – VISOKE PERFORMANSE ZA NOVE GENERACIJE. Desktop štampači serije TX 300 pružaju industrijsku vrstu štamparskih performansi u paketu desktop štampača. TSC koristi kvalitetnije glave za štampanje, motore i napajanja od bilo kojih u ovoj industriji. TSC je u mogućnosti da isporuči najbrže, najpouzdanije i najdugovečnije termo-transferne desktop štampače na svetu. Sa rezolucijom 300DPI, TX 300 nudi rešenja kako za velike, tako i za najmanje dimenzije etiketa uz visoku rezoluciju za obeležavanje elektronskih aplikacija.


TSC TX600
TX-600 TERMO-TRANSFERNI ŠTAMPAČ
TX600 SERIJA – VISOKE PERFORMANSE ZA NOVE GENERACIJE. Desktop štampači serije TX 600 pružaju industrijsku vrstu štamparskih performansi u paketu desktop štampača. TSC koristi kvalitetnije glave za štampanje, motore i napajanja od bilo kojih u ovoj industriji. TSC je u mogućnosti da isporuči najbrže, najpouzdanije i najdugovečnije termo-transferne desktop štampače na svetu. Sa rezolucijom 600DPI, TX 600 nudi rešenja kako za velike, tako i za najmanje dimenzije etiketa uz visoku rezoluciju za obeležavanje elektronskih aplikacija.


TSC ML-240P
ML-240P INDUSTRIJSKI TERMO-TRANSFERNI ŠTAMPAČ
Industrijski ML240P – VISOKE PERFORMANSE. ML240P predstavlja novu generaciju industrijskih bar kod štampača. Odlikuje se smanjenom bukom prilikom štampanja. Dizajniran je tako da nisu potrebni specijalni alati za servisiranje i održavanje štampača.ttp244
ttp244
ttp244
ttp244


Početna Štampa Etikete Riboni Štampači Kontakt Podaci za identifikaciju